Friday, July 21, 2017

That's a Wrap


Much as I would like to keep reading into the wee hours, we have to get an early start tomorrow and I want to take a few minutes to read some of the comments over on the 24in48 site. So, I'm calling it a night. Here's my official time count as of this writing.




Happy reading to all and to all a Good Night.
#24in48


24 Hours of Reading

With motherreader no longer running the 48 Hour Book Challenge, I went looking for something similar in which to participate. Somewhere I came across the 24in48 Readathon which takes place a couple times each year. The date finally fell on a weekend with (mostly) no other special occasions, so I signed up.

I've got my blog going and all the necessary websites queued up so I'm about to jump into my first book.

It took longer than I thought it would to create this post because I had to reacquaint myself with how to upload pictures and do hyperlinks (I only post about one weekend a year). So, I'm not sure how long I'll be reading tonight, but here goes.

Happy Reading All!

Sunday, June 21, 2015

2015's 48 Hour Book Challenge Finish Line Post

I'd like to say I completely enjoyed this year's challenge, but it was difficult to enjoy my reading times due to a family emergency that didn't get resolved on Saturday like we thought it would (God had other plans). Still, I'm glad I got to participate and I surpassed the 12 hour goal I set for myself.

Here are my final stats.

Friday reading: 1 hour, 43 minutes
Friday social media: 12 minutes

Saturday reading: 3 hours, 47 minutes
Saturday social media: 25 minutes

Sunday reading: 9 hours, 30 minutes
Sunday social media: I did some, but it was too sporadic to keep track of.

My final tally of reading and time on blogs, Twitter, etc. is 15 hours and 37 minutes.

I completed All the Bright Places by Jennifer Niven and made it part way through both Harry Potter and the Prisoner of Azkaban by J.K. Rowling and Brown Girl Dreaming by Jacqueline Woodson.

Thanks to Pam for hosting the challenge again this year. It's always tons of fun and I especially enjoy discovering (or rediscovering) everyone's great blogs.

To those who finished, congratulations. To those still pushing through...Happy Reading. And to all...a good night.

Juli


Time's Up

It's now 8 p.m. on Sunday evening and this year's 48 Hour Book Challenge is officially over for me. During the second half of today I was able to get to chapter 19 of Harry Potter and the Prisoner of Azkaban and made it half-way through Brown Girl Dreaming by Jacqueline Woodson.

Here are my afternoon stats:

12:28-1:35 (1 hr 7 min) Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
1:47-3:19 (1 hr 32 min) Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
3:26-3:30 (4 min) Brown Girl Dreaming
3:32-6:31 (2 hrs 59 min) Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
7:00-8:00 (1 hr) Brown Girl Dreaming

Total reading time this afternoon: 6 hours 42 minutes

Final tally and closing thoughts coming soon to a finish line post near you :)

Juli

One Book Completed

I got in a good chunk of reading time this morning. Then, just after noon I finished my first book of the challenge, All the Bright Places. It was really well written. In fact, if you decide to read this one, have Kleenex handy. I have a feeling this book will be one that sticks with me for a long time to come.

We're now heading home from our Father's Day weekend road trip. So I'm getting another good chunk of reading time by listening to more of the audio book I chose for the challenge. It may just be that I reach my minimum goal of 12 hours before my stop time of 8 p.m.

Stats so far today:
6:04-7:05 (1 hr., 1 min.) All the Bright Places
8:58-10:16 (1 hr., 18 min) All the Bright Places
11:39-12:01 (22 min.) All the Bright Places
12:08-12:16 (8 min) All the Bright Places

Total reading time so far 2 hours 48 minutes.


Saturday, June 20, 2015

Time to call it a day

Life got in the way today and I didn't have as much down time for reading today as I thought I would. Consequently I lost my reading momentum. It's now 9:58 p.m. and common sense tells me I need to head off to dreamland. I've got until 8:00 tomorrow night, so we'll see how far I get.

Here are the stats for the rest of the day:

10:39-10:54 (15 minutes) All the Bright Places
2:43-2:53 (10 minutes) reading other participants' blogs
4:12-4:57 (45 minutes) All the Bright Places
9:16-9:54 (38 minutes) All the Bright Places

Total reading for today 3 hours 47 minutes
Social media for today 25 minutes

Total reading and social media time so far 6 hours 7 minutes

My minimum goal is 12 hours, so I'm just over half way there. Now, though, it's time to rest up for another day of reading.

Sleep well, everyone.

Juli

Day Two's Progress


For me day two of reading started about 5:30 a.m. I hit the road for a 7 mile run and used that time to start my chosen audio book Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. That got me an hour and forty-six minutes of reading...yaay for more progress!

After my run I got in about twenty-three minutes of All the Bright Places before it was time to go out for breakfast. My dad drove to and from breakfast, so I got in a bit of social media time. There's some down time going on now amid all the family events of the weekend, so it's back to reading for me. Here are my stats so far:

5:31-7: 27 (106  minutes) Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (Audio)
8:28-8:51 (23 minutes) All the Bright Places (Print)
8:55-9:03 (8 minutes) reading other participants' blogs
10:10-10:17 (7 minutes) reading other participants' blogs

Total reading so far today 2 hours, 9 minutes
Social media so far today 15 minutes.

Hope everyone has a happy reading day.

Juli